Kvinden i buret på DVD og Blu-ray til februar 2014

Jussi Adler-Olsens bestseller krimi klar til hjemmebiografen i det nye år

Kvinden i buret på DVD og Blu-ray til februar 2014
Kvinden i buret bliver den første film om vicekriminalkommisær Carl Mørck og Afdeling Q, men helt sikkert ikke den sidste.

Carl Mørck er allerede en meget kendt personlighed hos hele verdens krimi-elskende publikum, men indtil videre har det kun været i romanform.

I rollen som Carl Mørck vil Nikolaj Lie Kaas spille den noget afstumpede efterforsker.

Har du huset at deltage i vores konkurrence om 20 biografbilletter til Kvinden i buret? → Gør det her

Selvom Carl Mørck uden tvivl er én af de mest kreativt tænkende personligheder i det københavnske politi, så er han ikke nem at have med at gøre for det øvrige politikorps. Derfor sendes han i kælderen, hvor Afdeling Q ligger og gemmer på, hvad der umiddelbart ligner et arkiveringsarbejde af den rigtig trælse slags. Det viser sig dog hurtigt, at de gamle arkivmapper gemmer på uopklarede mordgåder, der vækker Carl Mørcks interesse og hans næsten overnaturligt sans for ugler i mosen.

Udover Nikolaj Lie Kass kan også Sonja Richter, Fares Fares, Troels Lyby, Søren Pilmark og Mikkel Boe Følsgaard opleves i rollebesætningen.


Få automatisk besked når den kan købes på DVD og Blu-ray

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du automatisk en email når den udkommerAfdeling Q Kvinden i Buret DVD og Blu-Ray DK Trailer

Kommentar og bedømmelse


Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter
 
Relevante tags
 


Relevante artikler