Olsen Banden vender tilbage til oktober

Animationsfilmen Olsen Banden på dybt vand kan opleves i biograferne til oktober 2013 og på DVD og blu-ray i februar 2014

Olsen Banden vender tilbage til oktober
Det er tre år siden vi sidst kunne grine med på en Olsen Banden fortælling. Dengang var det også en animationsfilm med navnet "Olsen-Banden på de bonede gulve".

I Olsen Banden på dybt vand kastet vi direkte ud i et nyt hæsblæsende og kugleskørt eventyr, hvor olien i Danmarks undergrund er ved at være udtømt. Det multinationale selskab "Hæderkrone A/S" har derfor valgt at investere formuen i at udvikle en olieoptimeringsmaskine.
Olsen-Banden samles for at gennemføre deres største kup i historien, men selvom Olsenbanden ofte før har været på dybt vand, synes de denne gang for alvor at være ud af deres element.


Stemmerne bag Olsen Banden

Når bølgerne går højt på boreplatformen og bandeordene står i kø på Egons skarpe tunge, så sker det hele under sædvanlige erfarne rammer. Martin Buch, Kurt Ravn, Annette Heick, Søren Sætter-Lassen, Nicolaj Kopernikus, Sidse Bebett Knudsen og Esben Pretzmann er nogle af de stemmer du vil kunne genkende.


Olsen Banden på dybt vand trailer

... Findes desværre ikke endnu, men indtil den er klar kan du nyde traileren for den sidste Olsen-Banden tegnefilm "Olsen Banden på de bonede gulve".Kommentar


Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter
 
Relevante tags
 


Relevante artikler