Velkommen til MOVIEDB


Hvorfor endnu en hjemmeside om film?
MOVIEDB er startet fordi vi elsker film og filmbranchen. Vi kan simpelthen ikke lade være.

Vi er vilde med alt der lugter af film, uanset om oplevelsen hører til på det store lærred eller er som skabt til hjemmehygge.

Det kan du finde på MOVIEDB
På MOVIEDB skriver vi om DVD film nyheder, Blu-ray nyheder, nye interessante biograffilm. Du kan også finde oplysninger om nye TV-serier, både i dem der sendes i TV og dem der kommer direkte ud på DVD. Vi skriver selvfølgelig også det voksende antal streamingtjenester, der gør livet som filmforbruger nemmere og nemmere, ligesom udvalget bare bliver større og større.

Vi synes det er synd, at det kun er de store biograffilm, der får opmærksomhed i pressen. Derfor vil vi ikke kun have fokus på de største filmnyheder, men også de små og ofte mere interessante filmperler, og dem bliver der heldigvis stadig lavet rigtig mange af.

Det vil vi med MOVIEDB
Det er vores ambition at blive danskernes foretrukne sted at diskutere film. Vi er 100% uafhængige af filmbranchen og derfor vil ordet altid være frit.

Hjælp os til at blive bedre
Hvis du har idéer til, hvordan MOVIEDB bliver et endnu bedre sted for filmelskere, så skriv endelig til os. Har du lyst til skrive anmeldelser af film eller skrive om film-gossip, så hører vi meget gerne fra dig, da vi altid er på jagt efter filmfans af alle typer.

Vil du vide mere så kig rundt på siden eller kontakt os direkte på kontakt@moviedb.dk.

Katos
Søndergade 2b
8600 Silkeborg
email: redaktionen@katos.dk
tlf: 42507011


Du kan også finde os på vores Facebookside: