Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3 (EAN: 5051162274018)

Find hvor du kan købe Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3 billigst, på tilbud og online salgspris

Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3 (EAN: 5051162274018)
Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3 som DVD film (EAN: 5051162274018) 5 ud af 5 stjerner - Baseret på 1 stemme.
Konkurrence om gratis biografbilletter og dvd film og blu-ray film.
Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig via boksen nederst i højre hjørne.

Længere nede kan du se, hvor du kan købe Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3 billigt.

Nederst kan du skrive en kommentar og give filmen stjerner alt efter, hvor god du synes den er.Plot for Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3

Svaneprinsessen

Prinsesse Odette og prins David er som skabt for hinanden. Det synes deres forældre, Kong William og Dronning Umberta, der regerer over hver sit kongedømme, ihvertfald. Og med et giftemål håber de at kunne forene deres riger. Ind i vor historie træder så den onde troldmand Grovbert, der af forsmået kærlighed til Odette forvandler hende til en svane. Dybt inde i den mørke skovsø, hvortil hun er blevet forvist, finder hun nogle gode venner; frøen Jean-Bob, skildpadden Kvik og søpapegøjen Lunde, der beslutter sig til at hjælpe Odette for at genforene hende med David og ophæve den grumme forbandelse... Den tidligere Disney-instruktør RICHARD RICH, der har været med til at skabe ”Peter og Dragen” og ”Bernhard og Bianca”, har i sit eget selskab nu lavet denne dejlige og skægge tegnefilm, med dansk tale og sang.

 

Svaneprinsessen 2

Dette er opfølgeren til “Svaneprinsessen”. Prins Derek og prinsesse Odette har nu været gift i et år. De er flyttet ind i deres slot ved Svanesøen sammen med deres dyrevenner. Clavius er opsat på at få “den magiske kugle” tilbage, så han kan bruge dens kraft til at få magten i kongedømmet og forsøger derfor at skaffe Derek af vejen. Clavius kidnapper prins Dereks mor, dronning Uberta, og spærrer hende inde i en fængselscelle i sit hemmelige slot oppe i bjergene. Chamberlain giver prins Derek et brev med krav om en løsesum og en trussel om, at hans mor vil blive dræbt, hvis han ikke kommer og redder hende. Prins Derek siger farvel til den bekymrede prinsesse Odette og begiver sig ud på en farlig mission for at redde sin mor. Da prins Derek er taget af sted, trænger Clavius ind på slottet ved Svanesøen og tager prinsesse Odette til fange. Prins Derek kæmper en brav kamp for at få fat i ”den magiske kugle”, og det lykkes til sidst. Dronning Uberta bliver reddet, og alle er igen lykkelige i det lille kongedømme.

 

Svaneprinsessen 3

Zelda – den onde heks – har skumle planer om at ødelægge freden ved Svanesøen. Hun vil gøre alt for at stjæle Den forbudte kunst, der er en magisk skat, som giver sin ejer ubegrænset magt. Som led i sine skumle planer kidnapper Zelda prinsesse Odette, Svaneprinsessen, og kræver, at Prins Derek giver Zelda den magiske skat i bytte for prinsessen. Prinsen er nødt til at kæmpe i et spændende opgør med Zelda for at redde Svaneprinsessen!


Kommentar og karakter

Har du set Svaneprinsessen / Svaneprinssen 2 / Svaneprinsessen 3, og synes du den var god eller dårlig?

Christel Vester
Kan ikke se hvor jeg kan købe den hvor den ikke er udgået.
 
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter
 
Relevante tags
 


Relevante artikler